Sikkerhed og miljø

Veluddannede chauffører, moderne materiel og respekt for køre-/hviletiderne er din garanti for sikker og miljørigtig kørsel.

Læs mere

Sikkerhed og miljø

Veluddannede chauffører og respekt for køre/hviletiderne er din garanti for sikker kørsel, og moderne busser er skånsomme for miljøet. CO2-udslippet reduceres med op til 65 % sammenlignet med transport i personbil.

Sikkerhed

Køre/hviletidsreglerne tages meget seriøst og overholdes til punkt og prikke. En frisk og udhvilet chauffør er i sidste ende din sikkerhed for en god tur. Busserne serviceres og kvalitetskontrolleres både på eget moderne værksted og på autoriseret værksted. Chaufføren gennemgår løbende checklister, som sikrer, at alt er i orden og huskes.

Miljøhensyn og CO2-regnskab

Vi gør alt for at tage hensyn til miljøet. Busser opfylder Euro4 eller Euro5 miljønormerne , ligesom alle chauffører har været på kursus i energibesparende kørsel.
Vi har også udarbejdet CO2-regnskaber for nogle af vores største kunder. CO2-udslippet reduceres med op til 65 % ved kørsel i bus sammenlignet med transport i personbil.*
*udregning baseret på Transportministeriets program ”tema 2010”