Sikkerhed og miljø

Veluddannede chauffører, moderne materiel og respekt for køre-/hviletiderne er din garanti for sikker og miljørigtig kørsel.

Læs mere

Om os

Lyngby Turistfart og menneskene bag

Lyngby Turistfart ejes og drives af Carsten Andersen, som er 3. generation i firmaet. Siden selskabets start i 1946, har familien Andersen opbygget en viden i særklasse omkring succesfuld busdrift. En viden der sikrer, at du som kunde får en god oplevelse. Læs mere om familien og historien her

Lokal spiller med internationalt netværk

Lyngby Turistfart har sin base med administration, værksted, bus-parkering og gode pausefaciliteter for chaufførerne på Islevdalvej 110 i Rødovre. Ud fra denne adresse køres både småture lokalt – og lange ture i ind- og udland.
Et stort internationalt netværk med andre busselskaber gør, at vi kan tilbyde den bedste transportløsning – også på tværs af landegrænser.

 

Kapacitet til transport af flere tusind personer

Vi planlægger og afvikler jævnligt transportopgaver, hvor der skal køres med flere tusind mennesker. En stor og fast kundekreds benytter firmaets know-how, og lægger ansvaret i vores hænder. Se her hvad en kunde udtaler.  

Kendt for at have styr på detaljen

Ligegyldig om du er en rockstjerne med følge, præsident, kongelig eller måske konfirmand arrangerer og afvikler vi transporten sikkert, præcist og professionelt. Og vi gør ikke bare dét – vi sætter også en ære i, at det hele foregår i en venlig og rar atmosfære med service og fleksibilitet som en selvfølge. 

Erhvervspris og medlemskaber

Lyngby Turistfart modtog i 1995 Erhvervsprisen som en anerkendelse for at være en forbilledlig virksomhed i god fremdrift med tilfredse kunder og loyale medarbejdere.

Vi er medlem af Danske Busvognmænd og Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening samt Rejsegarantifonden.